Franka van NeervenFranka van Neerven studeerde aan de Akademie voor Industriele Vormgeving en kreeg vaktechnische educatie van de steenhouwer Lucien van der Eerden en van de beeldhouwers Jan Wils en Henk Oddens.

Haar beelden spreken een duidelijke taal;"Gevoelens in eenvoud" is het steeds terugkerende thema. De beelden worden met bezieling gemaakt en steen is daarbij het favoriete materiaal. Het zoeken naar de juiste balans tussen vorm, lijn en emotie is haar doel. Geinspireerd door de vorm probeert ze met minimale bewerkingen haar boodschap over te dragen op de toeschouwer.

Ze exposeert in binnen- en buitenland. Veel van haar beelden zijn in het bezit van bedrijven, instellingen en particulieren. Alle beelden op de website zijn verkocht tenzij anders aangegeven.

Samen met Gidy Knoors en Jelle Persoon vormt zij het beeldhouwerscollectief PASSIE, inspirators voor kunst en landschap. BCPassie heeft in binnen en buitenland grote projecten gerealiseerd. Voor meer informatie (www.bcpassie.nl)

Ze behoort tot de door de "Gemeentelijke adviesgroep voor de kunst" gekozen kring van professionele kunstenaars van Nuenen.

website by grinjo